Over ons

Welkom in onze theetuin

In onze besloten bloementuin met verrassende hoekjes en decoratieve zitjes, kom je even heerlijk tot rust. Geniet van een lekkere cappuccino, of maak een keuze uit wel 30 soorten thee!
Heb je zin in iets lekkers erbij? Wij bakken al onze taarten zelf met natuurlijke ingrediënten en scharreleitjes van onze kippen. (Ook hebben wij regelmatig koolhydraat-arm gebak).
Fiets of wandel naar onze theetuin, gelegen in één van de mooiste dorpjes van Westfriesland: Oostwoud.
Daar is het nog echt onthaasten! En wie hier nog iets langer wil vertoeven:
boek een overnachting in één van onze Bed & Breakfasts.

Dieren

Je hond is natuurlijk welkom, maar wel graag aan de lijn! Anders wordt onze poes Bettie een beetje nerveus.
Lulu, onze Parson Russell Terriër, ligt waarschijnlijk al te wachten op je in de zon. Ze is heel vriendelijk en houdt van kinderen. Voor grote honden is ze echter een beetje bang.
Ben je zelf bang van honden? Op verzoek houden we Lulu even achter het hek.
Loop ook eens naar de achterkant van onze tuin. Aan de overkant van de sloot, grazen de prachtige herten van onze buren.

Adrienne Koedooder & John Duyn met Lulu

Winkel

Voorheen kon je bij ons ook terecht voor houten speelgoed. Onze prachtige winkel heeft 26 jaar bestaan. Eind november 2021 hebben we deze voorgoed gesloten. Wel verkopen we nu nog wat leuke cadeautjes, zoals:
kaarten, zeepjes, geurtjes, woonaccessoires, tuinartikelen en natuurlijk onze eigen prentenboeken over Prins Mork!

Theetuin 't Vosje

Fietsroutes

Gezellig fietsen door West-Friesland, is genieten van de authentieke lintdorpen, het weidse landschap, de boerenslootjes, de majestueuze stolpboerderijen met hun zwart-witte koeien, natuurgebieden zoals het Egboetswater en de rijke VOC stadjes Medemblik, Hoorn en Enkhuizen.
En wat is er dan leuker, om tijdens je tocht even op te steken in onze mooie theetuin. Ook bij iets minder weer is het de moeite waard om ons te bezoeken. Je kan namelijk ook binnen zitten met uitzicht op de fraaie tuin.